galenbiolabor.hu Szolgáltatásaink – galenbiolabor.hu

Szolgáltatásaink

Galen Bio Kft. szolgáltatásait az alábbiak szerint különböztetjük meg:

Vizsgálólaboratóriumi szolgáltatások

A vizsgálatokat a Részletező okirat szerint akkreditált, vagy nem akkreditált módszerekkel végezzük.

Kutatás-fejlesztési szolgáltatások

A kutatás-fejlesztés a vevő igényétől és lehetőségeitől függően lehet egyedi termékfejlesztés, közös pályázati keretek között megvalósítandó K+F tevékenység, egyedi ötlet alapján konzorciumi formában történő termékfejlesztés; a lehetőségek tárháza végtelen.

A K+F szolgáltatás a hagyományos mikrobiológiai vizsgálatokon túlmenően konzorciumi partnereinkkel kiterjed más tudományágakra is, ami lehetővé teszi komplex kutatási folyamatok megvalósítását.

A konzorcium tudományos kompetenciáját, módszertani felkészültségét, eszközparkját, tagjait ezen a linken mutatjuk be: Kutatás-fejlesztési szolgáltatások.

Konzorciumi partnereinkkel elkötelezettek vagyunk az egészséges élelmiszerek, takarmányok biológiai tudományos módszereken alapuló fejlesztésében és újradefiniálásában. A konzorcium lehetőséget biztosít az élelmiszer és takarmány előállító cégeknek, valamint mezőgazdasági vállalkozásoknak, hogy részt vegyenek velünk a legkülönbözőbb K+F együttműködésekben, pályázatokban. A konzorciumi kutató csoportunk célja, hogy elősegítse az egészségtudományon és állattudományokon alapuló, gyógyszerfejlesztésben általánosan alkalmazott tudományos módszerekkel igazolt élelmiszer-ipari termékek és takarmányok kifejlesztését.  Az előállított termékek hatását a gyógyszer hatásmechanizmus (mode of action) vizsgálatának megfelelő módszerekkel és bioinformatikai eszközök felhasználásával vizsgáljuk és mind in vitro, mind in vivo modellben igazoljuk.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás