galenbiolabor.hu Személyi higiénia – galenbiolabor.hu

Személyi higiénia

Az élelmiszer előállítása során különösen fontos a higiéniai feltételek biztosítása mind az élelmiszert előállító személy mind az élelmiszer előállítására használt eszközök, berendezések tekintetében. Személyi higiénián értjük mindazokat a személyi és tárgyi feltételeket és tevékenységeket, amelyek segítségével megelőzhetők, hogy a kórokozók, vagy szennyező anyagok a dolgozó kezéről, testfelületéről, ruházatáról az élelmiszerre jussanak, illetve hogy a dolgozó fertőződjék az élelmiszer nyersanyagban, vagy az élelmiszerekben esetlegesen jelenlévő mikrobáktól. A személyi higiéniának tehát kettős célja van: az élelmiszer megóvása, valamint a dolgozók egészségének védelme.

A Galen Bio Kft. Vizsgálólaboratóriumnak megvan a képessége, a szakmai felkészültsége, vezetői elkötelezettsége és tárgyi feltétele ahhoz, hogy a személyi higiénia (kéz, munkaruha, kéztörlő stb.) ellenőrzését, a vevők által megrendelt mintavételt, az ehhez kapcsolódó vizsgálatokat elvégezze és közölje azok eredményeit. Ezt alátámasztandó Vizsgálólaboratóriumunk akkreditált státusszal rendelkezik.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás