galenbiolabor.hu Üzemi higiénia – galenbiolabor.hu

Üzemi higiénia

Az üzemi mintavétel az, amelyet az üzem erre kijelölt szerve végez abból a célból, hogy az előállított termék mikrobiológiai értelemben vett alkalmasságát, a termeléshigiéniai feladatok végrehajtásának ellenőrzését és egyéb üzemhigiéniai feladatokat teljesítsenek.

Az üzemi higiéniai mintavétel az alábbiakra terjed ki:

– Vízmintavétel: csapból, forrás és kútvízből, és a felületekhez kötődő mikroorganizmusok mikrobiológiai vizsgálata céljából.
– Élelmiszer termékekkel kapcsolatba kerülő felületek fertőtlenítésének hatékonyságát ellenőrző higiénés mintavételek.
– Fázisvizsgálatok

A mintavétel során nyert mintákból vizsgálólaboratóriumunk az akkreditált területre vonatkozó mikrobacsoportok ezen kívül pedig a termofil aerob spóraszám kimutatásokat végzi.

A Galen Bio Kft. Vizsgálólaboratóriumnak megvan a képessége, szakmai felkészültsége, vezetői elkötelezettsége és tárgyi feltétele, hogy megfeleljen az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek, és ezek alapján végezze el a vevők által megrendelt üzemi mintavételt, valamint az ehhez kapcsolódó vizsgálatokat és közölje azok eredményeit. Ezt alátámasztandó Vizsgálólaboratóriumunk akkreditált státusszal rendelkezik (nyilvántartási szám: NAH-1-1695/2016).


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.