galenbiolabor.hu Mintavétel – galenbiolabor.hu

Mintavétel

A Galen Bio Kft. Vizsgálólaboratóriumnak megvan a képessége, szakmai felkészültsége és vezetői elkötelezettség, valamint tárgyi feltétele, hogy megfeleljen az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek, és ezek alapján végezze el a vevők által megrendelt mintavételt és közölje vizsgálati eredményeit. Ezt alátámasztandó Vizsgálólaboratóriumunk akkreditált státusszal rendelkezik (nyilvántartási szám: NAH-1-1695/2016).
A mintavételt, legyen szó vízről, vagy felületi mintavételről, szabványoknak megfelelő akkreditált módszerekkel végezzük. A mintavétel helyszínre történő kiszállással, szakképzett személyzet és modern eszközök segítségével zajlik, biztosítva ezzel a minta megfelelő állapotát a vizsgálat megkezdéséig (mintavétel, mintakezelés, hűtve tárolás, szállítás)

A Vizsgálólaboratórium akkreditált mintavétele az alábbiakra terjed ki:
– Vízmintavétel: csapból, forrás és kútvízből, és a felületekhez kötődő mikroorganizmusok mikrobiológiai vizsgálata céljából. (MSZ EN ISO 19458:2007)
– Élelmiszer termékekkel kapcsolatba kerülő felületek fertőtlenítésének hatékonyságát ellenőrző higiénés mintavételek. (MSZ ISO 18593:2008)
– Nem akkreditált mintavétel során a fenti adatokat is tartalmazza a megrendelőlap. A nem akkreditált mintákat az átvételkor rögzített adatok (mintavétel módja, tárolás, szállítás) alapján fogadjuk és vizsgáljuk a továbbiakban.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.